Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Siste nytt

Telia sip-trunk

Telia sip-trunk er nå tilgjengelig også på skyPBX. Trunken kan leveres på fast ip-adresse rett inn til skyPBX og kundens PBX. Phonero og Netcom som nå er kjøpt opp av Telia kan derfor også benytte Telia trunk,

skyPBX leveres gjennom våre forhandlere og er operatør-uavhengig. Det betyr at du kan benytte fritt valgt teleoperatør, enten dette er Telia, Kvantel eller Telenor / Telenor Mobilt Bedriftsnett som leverer på fast ip-adresse, eller Voiplink, Phonect eller Telenor enkeltlinje som leveres med brukernavn-konto.

Ny kombi-modul til Verso IP porttelefon

touch keypad rfid module 125khz 13 56mhz nfc 475x290

Modulutvalget til markedets mest fleksible og integrerbare porttelefon Verso IP utvides. 

Med et delikat, kapasitivt touchdisplay kombinert med en fleksibel RFID-leser med støtte for både 13.56Mhz og 125KHz kort/brikke, samt NFC får man den optimale brukeropplevelsen for adgangskontroll.

Les mer …

Mobilstatus som skytjeneste

Opptatt / ledig og presence status fra Telenor mobilt bedriftsnett vises for dine kollegaer på sentralbord, myPBX og innovaphone telefoner. Tjenesten StatusUpdate henter status fra Telenors servere og leverer til skyPBX eller lokalt plassert innovaphone sentral. StatusUpdate er nå tilgjengelig som skytjeneste slik at du ikke lenger trenger en egen server eller PC lokalt som kjører tjenesten.

Mer om nye funksjoner

2N online produkttrening

training montasje

For deg som gikk glipp av 2N produkttrening på Lysaker i mars, har du mulighet til å melde deg på online produkttrening.

Vi anbefaler alle som er nysgjerrige på 2Ns løsninger innen IP-basert porttelefoni, 2N Mobile Video og adgangskontroll å delta.

Les mer …

Utvidet portal for skyPBX admin

Portal GlobalSettings v2

Portal brukergrensesnitt for enkel administrasjon av skyPBX blir nå tilgjengelig i ny versjon. Forhandler- eller kundelogo kan enkelt lastes opp. Denne vises i myPBX.

Administrasjon av køer med agenter, meldingshåndtering og tidsstyring er på plass. Innlesing av meldinger direkte fra PC i HD-kvalitet. Valg av meldinger og ventemusikk fra bibliotek gir enkel administrasjon.

Les mer …

iOS11 begrenser myPBX - dette kan du gjøre

myPBX iOS11

iPhone har i sin nye versjon iOS11 fjernet støtten for VoIP background mode. Dette medfører at VoIP-apper som myPBX kun ringer aktivt når den ligger i forgrunnen. Ligger den i bakgrunnen, vil den ikke ringe.

Du har to løsninger:

  1. Kombiner mobility-funksjonen med myPBX. Se mer her.
  2. Vent med oppdatering til iOS 11 (innovaphone vil komme med støtte for iOS11 i versjon 13.1, men tidpunkt ikke kjent i dag).

Telenor MBN Partnertrunk sertifisert

IPT partnertrunk sertifisering

innovaphone versjon 12 er nå godkjent på Telenor MBN Partnertrunk. Dette gjør det mulig å la mange kunder dele kapasiteten i en stor partnertrunk.

innovaphone front-end tar imot partnertrunken og ruter den videre til hver enkelt kunde-PBX. Kontakt Vcom for nærmere informasjon.

Les mer …

Norsk Helsenett klar for skyPBX

logo nhn gra gronn 1000

Gjennom våre forhandlere tilbyr vi nå telefonitjenesten «skyPBX»* for bruk i helsenettet. «skyPBX» oppfyller og opprettholder viktige krav innen sikkerhet og etterspørsel, og kan leveres gjennom Helsenettet.

innovaphone® telefonsystem er gjennom flere år levert til legekontorer, tannlegekontorer, helseinstitusjoner og sykehus som lokalt plasserte løsninger. Ofte er de også integrert med sykesignalanlegg. Nå kan telefonsystemet leveres som skytjeneste.

Les mer …

Underkategorier

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no