Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Siste nytt

Vi inviterer til 2N produkttrening på Lysaker

training montasje

Vi ønsker å invitere nye og eksisterende forhandlere og systemintegratorer til 2N produkttrening på Lysaker den 8. mars.

Ønsker du å lære mer om hvilke muligheter et fremtidsrettet porttelefonsystem tilbyr, og forstå hvordan du og din bedrift kan øke både attraktiviteten i markedet og kundetilfredsheten ved å tilby 2N produkter?

Påmelding ved å følge linken under.

Les mer …

Solo IP fra 2N - Nå også i sort farge

helios ip solo photo front black flush mq

Vi presenterer Solo IP nå også i sort farge.

Solo IP er en plasseringsvennlig, topp moderne porttelefonmodell fra 2N. med 1 ringeknapp, kamera, og god lyd- og billedkvalitet.

Du finner oss på Eliaden 2018

 

Eliaden 2018

 

Sett av tid til å besøke vår stand på Eliaden 2018.

Vi kommer til å vise frem vår produktportefølje fra 2N, som inkluderer IP-basert porttelefoni og adgangskontroll, samt SIP-basert lyddistribusjon.

Utvidet portal for skyPBX admin

Portal GlobalSettings v2

Portal brukergrensesnitt for enkel administrasjon av skyPBX blir nå tilgjengelig i ny versjon. Forhandler- eller kundelogo kan enkelt lastes opp. Denne vises i myPBX.

Administrasjon av køer med agenter, meldingshåndtering og tidsstyring er på plass. Innlesing av meldinger direkte fra PC i HD-kvalitet. Valg av meldinger og ventemusikk fra bibliotek gir enkel administrasjon.

Les mer …

iOS11 begrenser myPBX - dette kan du gjøre

myPBX iOS11

iPhone har i sin nye versjon iOS11 fjernet støtten for VoIP background mode. Dette medfører at VoIP-apper som myPBX kun ringer aktivt når den ligger i forgrunnen. Ligger den i bakgrunnen, vil den ikke ringe.

Du har to løsninger:

  1. Kombiner mobility-funksjonen med myPBX. Se mer her.
  2. Vent med oppdatering til iOS 11 (innovaphone vil komme med støtte for iOS11 i versjon 13.1, men tidpunkt ikke kjent i dag).

Telenor MBN Partnertrunk sertifisert

IPT partnertrunk sertifisering

innovaphone versjon 12 er nå godkjent på Telenor MBN Partnertrunk. Dette gjør det mulig å la mange kunder dele kapasiteten i en stor partnertrunk.

innovaphone front-end tar imot partnertrunken og ruter den videre til hver enkelt kunde-PBX. Kontakt Vcom for nærmere informasjon.

Les mer …

Norsk Helsenett klar for skyPBX

logo nhn gra gronn 1000

Gjennom våre forhandlere tilbyr vi nå telefonitjenesten «skyPBX»* for bruk i helsenettet. «skyPBX» oppfyller og opprettholder viktige krav innen sikkerhet og etterspørsel, og kan leveres gjennom Helsenettet.

innovaphone® telefonsystem er gjennom flere år levert til legekontorer, tannlegekontorer, helseinstitusjoner og sykehus som lokalt plasserte løsninger. Ofte er de også integrert med sykesignalanlegg. Nå kan telefonsystemet leveres som skytjeneste.

Les mer …

Vi lanserer Access Unit Touch Keypad

access unit keypad

Access Unit, 2Ns frittstående adgangskontrollenhet, finnes fra før i versjoner med RFID-kortleser, RFID/ NFC, Bluetooth og mekanisk kodetastatur.

Nå lanserer vi produktet med et delikat kapasitivt touchdisplay.

Les mer …

Reduser ringekost til utlandet

Reduser ringekostnad til utlandet

Etter at en del operatører såkalt "forenklet" ringeprisene, har de i det stille mangedoblet prisen for utenlandssamtaler. Vi viser deg hvordan du kan redusere de til en brøkdel av det du har i dag.

Eksempel: Til tyske, svenske og danske mobil- og fastnummer: Prisreduksjon på 60-80%

Les mer …

Underkategorier

Vcom AS - Lysaker torg 15, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2015 www.vcom.no