Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Siste nytt

S18 Dashboard banner bluetooth 1600x713

2N har integrert Bluetooth-teknologi i sine porttelefon- og adgangskonrollanlegg. Med dette bekreftes posisjonen som verdens fremste produsent av IP-baserte porttelefonanlegg. I kombinasjon med appen 2N Mobile Key får du en sikker og praktisk måte å åpne dører på.

 

Med Bluetooth kan dører åpnes på flere ulike måter. Foreløpig tilgjengelig er Tap-In-App Modus:

- Tap-In-App Modus gir deg mulighet til å trykke på åpne-dør ikonet i 2N Mobile Key appen på din mobiltelefon, så sant du er innen rekkevidde. Rekkevidden kan konfigureres manuelt.

 

For å utnytte Bluetooth-teknologien fullt ut, vil andre adgangsmodus bli tilgjengelige i nær fremtid:

- Proximity Modus gir deg mulighet til å gå forbi en dør med mobiltelefonen i lomma eller sekken, og døren åpner seg.

- Touch Modus åpner døren ved at du berører Bluetooth-modulen med hånden, mens mobiltelefonen forblir i lomma eller sekken.

 

Disse modusene kan også settes opp til å benytte en PIN-kode for økt sikkerhet. Dette gjøres ved at du åpner appen, og taster inn en egen adgangskode i appen. Dette kan settes opp til å være et ekstra sikkerhetstiltak for eksempel på kveld- og nattestid.

 

Bluetooth-modulen er basert på Bluetooth Smart teknologi. Bluetooth-modulen kan tilkobles porttelefonen Verso IP, og til Access Unit. Kommunikasjon mellom Bluetooh-modulen og 2N Mobile Key app er sikret med asymmetriske RSA-1024 og symmetriske AES-128 nøkler. Teknologien lar appen kjøre i bakgrunnen på din telefon, og sparer med dette på telefonens strømforbruk.

 

Bluetooth module 350x240

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no