Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Siste nytt

indoor touch 2 black front right 560x432 2.0

Indoor Touch fra 2N lanseres nå i en 2.0 utgave, oppgradert med ny og kraftigere hardware.

Dette befester Indoor Touch sin posisjon som vårt absolutte premium svarapparat for 2N IP-baserte porttelefonanlegg og vi gleder oss til å fortsette å levere til små og store prosjekt!

 

Indoor Touch 2.0 er det perfekte svarapparat for ethvert 2N IP-basert porttelefonanlegg hvor videoanrop og stor skjerm er påkrevd. Med design og byggekvalitet i toppklasse passer Indoor Touch inn uansett prosjekttype: Leilighet, enebolig, kontorbygg, offentlig bygg, helse og omsorg +++. Med en 7-tommer stor touchskjerm i kombinasjon med moderne IP-basert kommunikasjonsteknologi oppnår man svært god samtalekvalitet.

For brukeren er det hele svært enkelt. Når anropet kommer inn ser man umiddelbart et klart og tydelig videobilde av hvem som ringer på, og man kan da velge om man vil besvare anropet og åpne døren. Brukergrensesnittet har store, tydelige knapper og er svært enkelt i bruk.

  • Kablet (PoE) eller Wi-Fi.
  • Hvit eller sort farge.
  • Monteres normalt på vegg, men bordstativ kan leveres for bruk i resepsjon e.l.
  • Kan brukes som intercom og kommunisere med andre Indoor Touch-enheter i samme datanettverk.
  • For økt sikkerhet kan man koble et ekstern IP-kamera til nettverket og på Indoor Touch skifte synsvinkel mellom internt kamera i porttelefon og eksternt kamera for å få et oversiktsbilde.
  • Støtter 2N Mobile Video, tjeneste for videoanrop over internett, i de tilfeller man ikke kan koble enhetene i samme datanettverk.
  • Ubesvarte anrop med bilde vises i anropslogg, LED-statusindikator viser hvis man har tapte anrop.

indoor touch 2 white front left 560x432 2wh

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no