Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Siste nytt

Oversiktsbilde 2N

Ønsker du en oppfriskning- eller innføring i våre løsninger for IP-basert porttelefoni og adgangskontroll?

For våre eksisterende eller fremtidige samarbeidspartnere avtaler vi gjerne tid til en én-til-én Teams-gjennomgang med deg og dine relevante kollegaer. Fokus i en slik gjennomgang vil være på prosjektering og salg av våre produkter og løsninger fra 2N. Målsetningen er at du skal være trygg på å ha oss med videre i din verktøykasse.


Det vil også være anledning for en demonstrasjon av våre ulike løsninger mot mobiltelefon/nettbett.Style lite

Ved behov settes det også av tid til å diskutere konkrete prosjekt, muligheter i ditt marked eller annet.

 

Porttelefoni og adgangskontroll fra 2N er IP-basert, og det har skjedd svært mye nytt her de senere årene, både på produkt- og løsningsiden, men ikke minst også på spesifikasjoner, krav og forventninger fra kunder og brukere. Vi lister derfor opp et par nøkkelpunkter:

  • Anrop til mobiltelefon. Her leverer 2N markedets trolig beste løsning for høykvalitets videoanrop til mobil/nettbrett. Denne egner seg like godt i bolig som i bedrifter og det offentlige. I tillegg kan våre SIP/IPT baserte porttelefoner enkelt gå inn og erstatte for eksempel gamle analoge porttelefoner som ringer over det straks nedlagte kobbernettet til Telenor og levere taleanrop på samme måte, men over fremtidsrettet teknologi.
  • Fjernkonfigurasjon. 2N sin skyplattform My2N.com leverer flere tjenester, deriblant full fjernkonfigurasjon for porttelefoner og svarapparat. Dette er for våre partnere et svært nyttig verktøy for drift/vedlikehold/support.
  • Bluetooth-adgangskontroll. Mobiltelefonen er med de fleste overalt, og den er også i ferd med å ta over som adgangskredential for de klassiske RFID-kort/brikkene. Våre 2N løsninger er teknologisk helt i front her, og mulighetene er mange.   
  • 4G-porttelefon. Verso 4G porttelefon er like fleksibel som den kablede IP-varianten. Verso er markedets aller mest fleksible porttelefonmodell. 4G modellen egner seg like godt for taleanrop som for høykvalitets videoanrop, og benyttes ofte i prosjekt hvor det er uhensiktsmessig å kable. Trenger kun strøm og data-SIM. 4G løsningen kan eksempelvis brukes i leilighetsprosjekt med mange blokker/oppganger, og man kan skifte ut porttelefonanlegget til en lav kostnad. Både 4G og IP ringer like gjerne til mobiltelefoner som til fastmonterte svarapparat.
  • Style IP. 2Ns nyeste porttelefon med 10-tommers skjerm. --->

Ta kontakt direkte med 2N produktansvarlig på epost eller 21673774 for å avtale tid for en gjennomgang. De aller fleste som arbeider med oss opplever før eller senere at i tillegg til å levere standard porttelefonløsninger med oppkall fra porttelefon til fastmontert svarappart, så er våre løsninger ofte gode problemløsere i større eller mindre prosjekt.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Oppl

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no