Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Kryptert sikker tale

security banner m

Sikkerhet har høy fokus i dagens samfunn. Innen telefoni har sikkerhet fått ny aktualitet etter at kobbernettet er lagt ned og all telefoni nå går over data. Har du tenkt over at alle telefonsamtaler i dag går over datanettet og internett? 4G mobilnettet er også internett i denne sammenheng. Dagens teleoperatører krypterer ikke telefonsamtalen.

For innovaphone har sikkerhet alltid vært prioritert. Det er derfor innovaphone brukes av samfunnskritiske aktører innen helse, militæret, beredskap og næringsliv.

Med innovaphone og skyPBX får du kryptert tale og kryptert signalering ende til ende. Løsningen er selvfølgelig også svært godt sikret  mot angrep fra internett.

Les mer …

Worst practice - en historie fra virkeligheten

Stadionkvartalet

Vi liker best når vi kan rådgi våre partnere og kunder om hvordan våre løsninger kan gi brukere og administrator av porttelefonanlegg en tvers gjennom god og smidig opplevelse og kalle det en BEST PRACTICE.

I dette anonymiserte eksemplet viser vi en tilfeldig forbipasserende porttelefonløsning som ikke er levert av oss eller en av våre partnere, som gir både brukere og administrator det stikk motsatte av hva vi tilbyr. Her ser vi både tungvint bruk og særs upraktisk og arbeidskrevende administrasjon.

Les mer …

Vi er leveringsdyktige!!

Style

I disse tider med store generelle leveringsproblemer for veldig mange leverandører, tar vi oss friheten å lage en liten gladsak for å fortelle deg at vi faktisk er umiddelbart leveringsdyktige på over 80% av innkommende ordre på porttelefon-prosjekt. Dette anser vi som godt innenfor våre målsetninger, gitt at mange prosjekt baseres på større antall og lengre tidsvindu for planlegging av leveranser.

Vi har vårt lager i Sandvika like utenfor Oslo. Her kan du hente ut varer selv, vi kan levere med budbil på dagen hvis du ikke er for langt unna, vi kan levere over-natt til de fleste steder og vi kan selvfølgelig sende både små og store pakker enten du ønsker de sendt til din egen leveringsadresse, eller om vi skal sende direkte til prosjektets adresse.

Vi viser vei i mørket

2N bat

La oss være superhelter sammen, og vise vei for sluttkunden til de beste og sikreste løsningene innen moderne, IP-basert porttelefoni, adgangskontroll og lydvarsling.

Vi har ledig kapasitet til å håndtere innkommende prosjektforspørsler, og vi tar oss også tid til å bygge din kompetanse på prosjektering, salg og teknisk hvis du er en eksisterende eller fremtidig partner.

Les mer …

Endringer i 2N lisensmodell

License

Viktig informasjon: 2N gjør nå flere endringer på sin lisensmodell for utvidet funksjonalitet for porttelefoner.

Dette er endringer som i de aller fleste prosjekt vi leverer vil forenkle og forbedre. 

OBS: Handling kan være nødvendig for partnere.

Les mer …

Ny 2N katalog

Katalog 2022

"For 30 years 2N has been at the forefront of access control and telecommunications. We make sure our products are truly cutting edge, as well as the R&D behind them, and the way we service our customers. We are proud of our global markets and are now number one in IP intercoms." - Michal Kratochvil, CEO 2N.

Endelig er den nye 2N katalogen her. Den er også fylt av nyttig informasjon som koblingsskjemaer, målsatte tegninger og mye mer.

Les mer …

Nordbas - tråler

nordbas 5

NordnesGruppen eier og drifter fiskefartøy som driver havfiske og kystfiske.

Tråleren "Nordbas" er en diesel-elektrisk hybridbåt med batteripakke og fremstår i dag som et av verdens mest moderne og fremtidsrettede fiskefartøy.
NordnesGruppen valgte kommunikasjonssytem fra innovaphone som samlet all kommunikasjon på IP. Tre gamle systemer ble erstattet av innovaphone som håndterer telefon/tale, trådløs kommunikasjon og høyttaleranlegg.

Løsningen ble prosjektert og installert av Mobit Åleseund, Tafjord K as.

Les mer …

Prisvarsel 2N fra 1. september

Prisvarsel

2N har informert oss om en prisøkning på deres produkter fra 1. september, slik at våre priser også vil være oppdatert fra denne dato.

Alle tilbud gitt vil selvfølgelig opprettholdes ut gitt tilbudsperiode, normalt 2 måneder.

Ny IP160 robust-telefon

ip160 1200x628

Innovaphone IP160 er utstyrt med et solid og værbestandig innkapsling. Dermed tilbyr innovaphone en ny IP-telefon for tøffe forhold og røffe miljøer. Med sitt robuste utførelse er den også beskyttet mot hærverk, mekanisk belastning, utedørs bruk og vannskader. IP160 kommer også i DNV-sertifisert versjon.

Les mer …

Prisvarsel innovaphone

innovaphopne

I over tre år har vi klart å holde prisene fra innovaphone nesten uendret, men gjennomfører nå en prisøkning. Åraken er økte komponentpriser på hardware og generell inflasjon. Dect-telefoner og baser får en umiddelbar prisøkning. Fra 1. august melder innovaphone om en generell prisoppgang på ca 15%. Unntaket er myApps chat-lisens som går ned i pris, og kanallisenser på gatewayer som faller bort. Kanaler blir da inkludert i hardware-prisen.

Les mer …

Alternativer til kobbernettet

 kobbernett erstatning4

Det tradisjonelle telefonnettet (analog og ISDN) legges ned. Vi har løsningene både for å oppgradere til ny teknologi og for gjenbruk av eksisterende utstyr.

Analog telefon, trygghetsalarm, heisalarm, porttelefon, fax, telefonsentral, ISDN..

Hva skal man velge? Her finner du alternativene: adaptere for 4G, internett, sip, skyløsninger, Teams.

Les mer …

Style IP - QR koder for adgang

QR

QR koder er blitt et ettertraktet og nyttig verktøy for å gi midlertidig eller tidsbegrenset adgang.

Porttelefonen Style IP sitt kamera scanner for QR koder hvert sekund, slik at den besøkende kun trenger å vise frem den tilsendte QR koden på sin mobil for å åpne døren.

 

Les mer …

Mistet oversikten?

Oversiktsbilde 2N

Ønsker du en oppfriskning- eller innføring i våre løsninger for IP-basert porttelefoni og adgangskontroll?

For våre eksisterende eller fremtidige samarbeidspartnere avtaler vi gjerne tid til en én-til-én Teams-gjennomgang med deg og dine relevante kollegaer. Fokus i en slik gjennomgang vil være på prosjektering og salg av våre produkter og løsninger fra 2N. Målsetningen er at du skal være trygg på å ha oss med videre i din verktøykasse.

Les mer …

Underkategorier

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no