Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Vcom er importør/distributør og kompetansesenter av kommunikasjonsløsninger. Med mange års erfaring har vi produkter og kompetanse innen telefoni, Voip, unified communication og skytjenester. Våre kunder er primært installatører, forhandlere og systemintegratører.

 

Tradisjon og erfaring gir trygghet

Bedriften ble etablert for over 100 år siden i 1888 av Ole Østmo etter at han hadde besøkt verdensutstillingen i Paris og meldte hjem om telefonens fortreffelighet. Vi representerte svenske L.M.Ericsson i mange år frem til de etablerte seg i Norge. Fra 1930-tallet hadde vi agenturet for tyske Quante og leverte store mengder koblingsmateriell bl.a. "kabelhoder" til Televerket (Telenor), Forsvaret, Jernbanen og E-verk. I 1997 da alle skulle ha ISDN, leverte vi NT1-boksene til Telenor.

I år 2000 skiftet firmaet navn fra Østmo til Vcom og vi kjøpte opp aktiviteten fra PFI i Risør. PFI var opprinnelig en knoppskyting fra EB i Risør. Telefonene "Memo" og "Jupiter" solgte vi frem til 2006, og er til sammen solgt i 1,5 millioner eksemplarer.

Med vår lange erfaring med krevende operatører, stiller vi i Vcom store krav til kvalitet og driftssikkerhet for de produktene vi jobber med. Når service og vedlikehold tas med i prisen, kan billige eller uprøvde produkter fort bli dyre for både installatør og kjøper. Da IP-telefon teknologien kom, vurderte og forkastet vi mange løsninger og leverandører før vi endte opp med dagens løsninger.

Vcom representerer kontinuitet og trygghet for våre forhandlere og kunder, både når det gjelder produkter og økonomi. Vi har i dag ratingen AAA fra Dun & Bradstreet, som er høyeste rating. Vi har et liten men fleksibel og kompetent organisasjon som har vist sin overlevelsesevne i en turbulent telecom verden.

For ytterligere prsentasjon, se her: PowerPoint presentasjon Vcom

  

Produkter og løsninger

Vårt hovedfokus ligger i dag på

innovaphone VoIP-løsinger for samordnet kommunikasjon - fra sky eller lokal installasjon

2N porttelefoner med tale og video, adgangskontroll og distribusjon av lyd over IP

Tiptel telefoner og småsentraler for tradisjonell teknologi

 

Vi legger vekt på å ha god og nær kontakt med våre leverandører og deres organisasjon. Dette gjør oss bedre i stand til å løse dine behov, også når vi må involvere utviklingsavdelingen for å finne en løsning.

Produktene våre er godt tilpasset til norske forhold, de kjennetegnes ved høy driftssikkerhet og vi har meget god kompetanse på dem. Vår kompetanse og vårt logistikkapparat sikrer deg som forhandler og kunde, support og hjelp både under prosjektering/kalkulasjon, installasjon og ved ettersalg og service.

Organisasjon

Vi er i dag lokalisert på Lysaker i Oslo og i Risør. For kart se under. I Risør er lager, logistikk og service lokalisert. I Oslo er adimistrasjon og salg. Når du kontakter oss pr telefon eller E-post er vi samlet på ett system, uavhengig av hvor vi befinner oss.

→kart, adresse og telefonliste for Vcom

 

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no