Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Produkter - løsninger

SSA Software oppgraderingsavtale

Software Tool

En oppgraderingsavtale; SSA (Software Service Agreement), gir deg fri tilgang til nyeste programvare og oppdaterte lisenser for ditt innovaphone telefonsystem. En rimelig sikkerhet for et oppdatert system.

Les mer …

IP PBX - VoIP kommunikasjonsystem

innovaphone IP-PBX eller skyPBX er et kraftfullt og sofistikert VoIP telefonsystem for bedrifter og organisasjoner. I tillegg til alle de telefonfunksjonene man forventer av et moderne telefonsystem, har innovaphone PBX også en perfekt integrert system for Unified Communication (samordnet kommunikasjon).

Systemet er enkelt å ta i bruk og tilgjengelig fra enhver type arbeidsplass og plassering.

Les mer …

UC - samordnet kommunikasjon

UC, eller samordnet kommunikasjon, er å gjøre de forskjellige kommunikasjonsformene tilgjengelig i én løsning. Dette være seg tale, lynmeldinger (chat), video, skjermdeling, talepost, e-post, tilstedeværelses-status (presence), telefonkonferanse, videokonferanse, skjermdelingskonferanse, adressebok, fax-server m.v.

Les mer

Mobil løsning

For mange brukere, vil en smartmobil være en foretrukket løsning, enten det er BYOD eller arbeidsgivers telefon.

Ved å koble opp smartmobil/nettbrett mot innovaphone-systemet, får den ansatte tilgang til app med arbeidsgivers kommunikasjonsplattform. Mobiltelefonen er en endeterminal, funksjonaliteten produseres av det bakenforliggende systemet.

Les mer …

Trådløse terminaler

De fleste bedrifter og organisasjoner har også behov for trådløse terminaler.

Valget står mellom mobiltelefon, Dect, Wlan, softphone eller app på nettbrett eller smart-mobil. Hvilken teknologi passer din kunde/bedrift best?

Disse forskjellige teknologiene har hver sine fordeler og ulemper.

Les mer …

IP-telefoner

Et moderne kommunikasjonssystem tillater en miks av forskjellige typer endeterminaler, alt etter hva den enkelte bruker har behov for. Dette kan være bordtelefon, mobil, trådløs dect eller Wlan, app eller softphone, og andre spesialtelefoner for blant annet utendørs bruk. Arbeidsted, oppgaver og krav til design er viktige kriterier for valg av telefon (endeterminal).

Les mer …

Verso konfigurator

2N EntryCom IP Verso Background3lite

Med vår Verso IP konfigurator kan du sette sammen din Verso IP porttelefon akkurat slik du selv ønsker. Velg med eller uten kamera, antall knapper, tilleggsmoduler og interne moduler for økt funksjonalitet og sikkerhet, samt rammetype.

Du kan deretter velge å skrive ut en komponentoversikt, eller sende en uforpliktende prisforespørsel direkte til oss.

Les mer …

Adgangskontroll

adgangskontroll

Et adgangskontrollanlegg kan bestå av alt fra én enkelt kortleser eller ett enkelt kodetastatur som administrerer adgang, og som opsjon kan holde kontroll over tilstedeværelse ved at man sjekker inn/ut, og opp til komplekse anlegg med høye antall lesere.

Integrer gjerne adgangskontrollanlegget med én eller flere porttelefoner, og velg om du ønsker å benytte en tradisjonell kortleser, eventuelt i kombinasjon med et kodetastatur for dobbelsikring, eller om du ønsker å benytte deg av moduler med NFC eller Bluetooth, slik at adgang kan verifiseres med mobiltelefonen.

Adgangskontroll fra 2N kommuniserer over datanettverk, og benytter moderne og fremtidsrettet IP-teknologi.

 

Les mer …

Porttelefoner

S18 Dashboard banner verso display 1600x713

Et porttelefonanlegg skal kontrollere besøkendes adgang, og kan installeres frittstående, eller integreres mot overliggende systemer for telefoni, videoovervåkning og adgangskontroll. I produktseriene Verso, Base, Force, Uni og Safety finnes det produkter for de aller fleste behov med hensyn til funksjonalitet, kapslingsgrad, vandalsikkerhet og design. Primært er IP kommunikasjonsteknologien som benyttes, men enkelte modeller leveres også med analog teknologi.

Les mer …

Svarapparater

Svarapparat montasje
 

Anrop fra 2N IP-baserte porttelefoner kan besvares på mange forskjellige typer enheter, og man kan velge å forholde seg til en enkelt svarenhet, eller å kombinere  flere alternativer.

Les mer …

Telefoni i skyen

Cloud grafikk 998x568

I en verden i utvikling og i en hverdag i forandring, er friheten til å velge vesentlig. Ingen ønsker å binde seg til én løsning for fremtiden. I vår skyløsning beholder du valgfriheten.

innovaphone gir deg funksjonalitet og fleksibilitet fordi innovaphone er en av de få som kan levere fullt tjenestespekter både i skyen, lokalt og på endeterminaler.

Driftssikkerheten fra tyske innovaphone kombinert med skyløsning plassert i Norge under norsk lovgivning, gir deg en løsning du kan stole på.

Les mer …

Tjenestebeskrivelse skyPBX

endeterminaler

innovaphone ligger teknologisk i front, og er kjent for sin driftssikkerhet, fleksibilitet og funksjonalitet.

Fordelene med en skyløsning er tilgang til en ferdig oppsatt og driftet plattform. Sikkerhetsoppgraderinger, versjonsoppgraderinger og ny funksjonalitet ivaretas fra skyløsningen.

Skytjenesten selges gjennom forhandlere med nærhet og kjennskap til kunden. Løpende endringer og tilpassinger kan ofte utføres av forhandler, eller forhandler rekvirerer det hos Vcom.

 

Les mer …

Forhandlerkonsept skyPBX

Logo iADvcom

Vi tror at sluttbrukere blir mest fornøyd, også over tid, om de kan forholde seg til en lokal forhandler som er interessert i å ha tilfredse kunder.

Derfor ønsker vi å trekke våre forhandlere inn i verdikjeden i stedet for å kun gi provisjoner ved nysalg.

Alt etter kompetanse og kapasitet, kan du du som forhandler velge hva du vil gjøre selv, og hva vi skal gjøre for deg.

Les mer …

Tiptel 1010 og 1020


 

Nye driftssikre analoge telefoner fra Tiptel erstatter arbeidshestene tiptel 160 og tiptel 140. tiptel 1020 har fått større display, flere direktevalgstaster og krever ikke lenger noe batteri. Tiptel 1010 har også fått intelligente direktevalgstaster. I tillegg til å ringe ut, vil knappen lyse opp når det programmerte telefonnummeret ringer inn.  

Les mer …

IP-analog adapter

Analog-adaptere brukes for å integrere analoge enheter eller analoge bylinjer inn i et VoIP-basert telefonsystem. Vi har forskjellige adaptere fra 2 til 16 analoge porter. Alle benytter PoE (power over Ethernet).

Les mer …

IP-ISDN mediagateway

Media-gatewayer brukes for å knyte sammen to forskjellige nettverk. Der det ene nettverket er et ISDN-nett og det andre et VoIP-nett (datanett), trengs en IP-ISDN gateway. innovaphone har også IP-analog-gatewayer, og rene SIP- og H323-gatewayer uten ISDN-porter. Nesten alle innovaphone's ISDN-gatewayer kan også kjøre en full telefonsentral for opp til 3.000 brukere i tillegg. Ingen hardwaretillegg kreves, funksjonaliteten aktiveres med lisenser. Se innovaphone IP-PBX. Disse mediagatewayene har også innebygget konferansebro for opp til 60 konfernaseplasser.

Les mer …

Musikk og annonsering over IP

Distribusjon av lyd gjøres mest effektivt over datanettet med IP.

  • Bruk av eksisterende datanett eliminerer dyr dedikert PA-kabling
  • Lange avstander og flere lokasjoner er ikke lenger et hinder når du går over fra tradisjonell audio til IP
  • Full frihet til å definere soner og hva som skal sendes til hvilke lokasjoner

Typiske bruksområder for lyd over IP:

  • Bakgrunnsmusikk og annonsering i publikumsområder som kjøpesentre og annet
  • Avspilling av ferdig innspilt reklame fra sentral lokasjon i butikkjede ut til alle butikker
  • Intercom-anlegg for kontor, skoler, butikk osv.

Les mer …

Kringkasting over IP

IP er den best egnete metoden for kringkasting av lyd. Typiske områder er annonsering i publikumsområder, bakgrunnsmusikk og annonsering i kjøpesentre og intercom-anlegg for kontor og skoler m.v.

 Vi presenterer her løsninger for kulturinstitusjoner, kjøpesentra, publikumsmottakk og trafikknutepunkter som stasjoner, flyplasser og bussterminaler.

Les mer …

Vcom AS - Lysaker torg 15, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2015 www.vcom.no