Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Adgangskontroll

Adgangskontroll

adgangskontroll

Et adgangskontrollanlegg kan bestå av alt fra én enkelt kortleser eller ett enkelt kodetastatur som administrerer adgang, og som opsjon kan holde kontroll over tilstedeværelse ved at man sjekker inn/ut, og opp til komplekse anlegg med høye antall lesere.

Integrer gjerne adgangskontrollanlegget med én eller flere porttelefoner, og velg om du ønsker å benytte en tradisjonell RFID kortleser, eventuelt i kombinasjon med et kodetastatur for dobbelsikring. Kodetastatur kan også benyttes frittstående. Man kan velge en fingeravtrykksleser, eller en Bluetooth-enhet for å låse opp med mobiltelefon.

Adgangskontroll fra 2N kommuniserer over datanettverk, og benytter moderne og fremtidsrettet IP-teknologi.

Les mer …

Vi lanserer Access Admin

Temporary Flex ny

 

*ARTIKKELEN ER UNDER KONSTRUKSJON* Access Admin er designet for å være markedets mest fleksible og brukervennlige løsning for ulike former for midlertidig adgangskontroll.

  • Enkel administrasjon av midlertidig adgang. Svært raskt og enkelt for administratorer å legge opp nye brukere med ønsket adgang.
  • Flere ulike modus for midlertidig adgang.  
  • Svært enkel i bruk. Lavterskel. Ingen kode, brikke, Bluetooth, NFC eller annet. 
  • Access Admin fungerer perfekt som parallell løsning sammen med et adgangskontroll for fast adgang, som ofte mangler den fleksibiliteten man vil få med Access Admin. 

Les mer …

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no