Kommunikasjon for i dag og i morgen

 • innovaphone IP-telefoni

   • Enkelt - enkelt i bruk og integrasjon.
   • Skalerbart - i antall brukere og lokasjoner.
   • Driftssikkert - ekstremt robust og driftssikkert

  Et fremtidsrettet kommunikasjonssystem

 • SIKKERHET FRA 2N

   • IP-basert porttelefoni
   • Enkelt og rask installasjon / konfigurasjon
   • Stor fleksibilitet, mange muligheter

  Porttelefonanlegg for alle typer prosjekt

 • Kommunikasjon på tvers

  Løsninger for å kommuniserer mellom systemer:

  IP Analog GSM ISDN

   

 • Tradisjonell telefoni

   • Analoge telefoner med tilbehør
   • ISDN telefoner og ISDN-analog adaptere
   • Kompakte små-sentraler

  Driftssikkert telefon- og koblingsmateriell

 • APPSTYRT LYDVARSLING

    • For nød- og evakueringsvarsling i skoler og andre typer bygg.
    • Kan benyttes som supplement til brannklokkeanlegg.
    • Skalerbart fra 1 høyttaler og oppover.
    • Benytter datanettverk med PoE for signalering og strøm.
    • Unik fleksibilitet:
     • Benytt MOBILAPP for å trigge avspilling av meldinger eller innsnakk.
     • Gjenbruk av eksisterende høyttalere/lydanlegg er mulig.
     • Innendørs og utendørs høyttalere er tilgjengelig.

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Siste nytt

UC, eller samordnet kommunikasjon, er å gjøre de forskjellige kommunikasjonsformene tilgjengelig i én løsning. Dette være seg tale, lynmeldinger (chat), video, skjermdeling, talepost, e-post, tilstedeværelses-status (presence), telefonkonferanse, videokonferanse, skjermdelingskonferanse, adressebok, fax-server m.v.

myPBX er navnet på UC-løsningen fra innovaphone. I motsetning til andre løsninger i markedet, krever ikke myPBX investering i egne servere. Det hele kjøres på innovaphone-sentralen. Fordi tjenesten produseres på innovaphone-systemet, er det tilgjengelig fra mange forskjellige enheter som ip-telefon, PC, nettbrett og smart-mobil. Som web-klient kan den også brukes uavhengig av om operativsystemet på datamaskinen er Windows, iOS, Linux eller annet.

myPBX gjør det enkelt å ta i bruk et avansert system. Det er intuitivt å bruke med forståelige ikoner og favoritter hvor du samler kontaktene du bruker mest.

 

Samtale

Velg endeterminal fra nedtrekksmeny i myPBX. Fordi innovaphone tillater deg å ha forskjellige endeterminaler, velger du hvilken du vil benytte her og nå. Det kan være ip-telefon på jobb eller hjemme, soft-phone, mobiltelefon, dect-telefon m.v. Se presentasjon av myPBX-app eller last ned på Google Play eller iTunes AppStore.

Telefonbok er tilgjengelig fra myPBX. Dette kan være andre brukere på innovaphone, egne favoritter, ekstern telefonbok (eks importert fra kundesystem), eller Outlook adresseboken. Presence opptatt/ledig-status vises på de kontaktene du har slik informasjon om. Sette opp samtalen rett fra telefonboken.

Samtalehåndtering gjøres i myPBX, uavhengig av type endeterminal du benytter. Her kan du overføre samtalen til andre, sette på vent, parkere, plukke opp  samtaler mv.

Konferanse settes også opp fra myPBX. Det være seg telefonkonferanser, videokonferanser og skjemdelingskonferanser.

Video er også tilgjengelig i myPBX, i Windows-versjon og webRTC. Både to-parts og tre-parts videosamtaler uten bruk av egen videoserver. For mer enn tre-parts videokonferanse, benyttes konferansebroen i innovaphone-PBX. Systemet switcher automatisk videobildet over til den som snakker.

 

Presence - tilstedeværelse

Presence brukes for å informere om tilstedeværelsesstatus som opptatt, ledig, i møte, til lunsj, fraværende osv. Denne informasjonen utveksles mellom brukere og systemer som støtter presence-standarden. Du setter enkelt egen presence fra myPBX eller Microsoft Office, og ser andres presence både i myPBX, på telefonen og i Office. Opptatt/ledig status på mobil kan også vises - les mer om Mobilintegrasjon.

 

 

Chat - lynmeldinger

Ofte er en chat-melding mer hensiktsmessig å benytte enn e-post eller tale. Dersom du skal gi en kort beskjed og du ser at presencestatusen viser opptatt, kan en chat-melding være et godt valg. Med myPBX sender du enkelt chat-meldinger. Du kan også invitere flere inn i chat-dialogen.

 

Skjermdeling

Et bilde sier mer enn tusen ord. Det å enkelt kunne vise din samtalepartner skjermbildet fra egen PC gjør arbeidsdagen enklere og mer effektiv. Ingen programvare eller plugins er nødvendig.

Velg mellom å vise hele skjermen, eller enkelt-vindu, og hvelg hvilken av skjermene du vil dele (dersom du har flere).

Er det flere som trenger å følge med, inviter dem med i telefonkonferanse og skjermdelingskonferanse.

Den som deler skjermen kan også velge å gi kontrollen til den/en av de som ser på slik at vedkommende lettere kan vise hva som menes. En av deltakerne kan også sende en forespørsel til møteholderen om å få tilgang til å kontrollere skjermen.

Utvalgte løsninger

IP PBX - VoIP kommunikasjonsystem

innovaphone IP-PBX eller skyPBX er et kraftfullt og sofistikert VoIP telefonsystem for bedrifter og organisasjoner. I tillegg til alle de telefonfunksjonene man forventer av et moderne telefonsystem, har innovaphone PBX også en perfekt integrert system for Unified Communication (samordnet kommunikasjon).

Systemet er enkelt å ta i bruk og tilgjengelig fra enhver type arbeidsplass og plassering.

Porttelefoner

S18 Dashboard banner verso display 1600x713

Et porttelefonanlegg skal kontrollere besøkendes adgang, og kan installeres frittstående, eller integreres mot overliggende systemer for telefoni, videoovervåkning og adgangskontroll. I produktseriene Verso, Base, Force, Uni og Safety finnes det produkter for de aller fleste behov med hensyn til funksjonalitet, kapslingsgrad, vandalsikkerhet og design. Primært er IP kommunikasjonsteknologien som benyttes, men enkelte modeller leveres også med analog teknologi.

Mobil løsning

For mange brukere, vil en smartmobil være en foretrukket løsning, enten det er BYOD eller arbeidsgivers telefon.

Ved å koble opp smartmobil/nettbrett mot innovaphone-systemet, får den ansatte tilgang til app med arbeidsgivers kommunikasjonsplattform. Mobiltelefonen er en endeterminal, funksjonaliteten produseres av det bakenforliggende systemet.

GSM gateway

GSM gatewayer, også kalt GSM-adaptere brukes for å koble Sip-linjer, analogt utstyr eller ISDN-linjer til mobilnettet. Mobilnettet kan være den primære linjen eller backup-linje for Voip-systemer, analoge apparater og sentraler. Dette brukes mye i maritime miljøer og steder der kablet bredbånd ikke er tilgjengelig. Det brukes også for ekstra backup.

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no