Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Siste nytt

Wavekey

Utforsk WaveKey - se introduksjonsfilmen her.

Fremtidens løsning for mobil adgangskontroll tilgjengelig i dag!

RASK - STABIL - SIKKER

WavekeyAC 

WaveKey er den raskeste mobile adgangskontrolløsningen på marketet. Etter 6 måneders intensiv testing med over 15.000 døråpninger, 100 forskjellige mobiltelefonmodeller fra 20 ulike mobilprodusenter, er resultatene klare: WaveKey er til å stole på.

0,3 sekunder tar en døråpning, noe som gjør løsningen perfekt for også travle kontormiljø med mange passeringer.

Takket være avanserte adaptive algoritmer og trendanalyser av RSSi signal vil leseren vite om brukeren beveger seg mot- eller bort fra leseren. En telefon som er innen rekkevide, men som ligger stille vil aldri åpne en dør.

Sikkerheten ivaretas av RSA-128 og AES-1024 krypteringsnøkler, og det er praktisk talt umulig å avlese og tolke signalene slik at man kan misbruke de mobile adgangskredentialene.

Enkel distribusjon: Med et par klikk på web-grensesnittet genererer systemadministrator enkelt og raskt mobile adgangskredentialer og sender til brukere over internett.

Lav kostnad: Mobile adgangskredentialer og Mobile Key appen har faktisk INGEN kostnad!

 

Velg mellom 4 modus:

  • Touch modus. Brukere berører leseren med albue eller hånd, mens mobiltelefonen ligger trygt i lomma.
  • Kontaktløs Tap-in-app modus for høyere sikkerhet. Log inn på mobiltelefonen, åpne appen og lås opp døren med en virtuell knapp på skjermen.
  • Bevegelsesmodus er helt kontaktløs, også i forhold til mobiltelefonen. Alt du trenger å gjøre er å la telefonen ligge i lomma, vinke foran kameraet til porttelefonen som er utstyrt med en Bluetooth leser og døren vil åpne seg.
  • Kortmodus. Her vil mobiltelefonen fungere på samme måte som et RFID-kort, og brukeren plasserer mobiltelefon ved siden av leseren. Kan sammenlignes med NFC, men fungerer på både Andoid og iOS.

 

Brukere må ha appen 2N Mobile Key installert på sin mobiltelefon. Appen er tilgjengelig på iOS og Android og er gratis å laste ned og å bruke. Løsningen fungerer på 2N Access Unit 2.0 Bluetooth enheter, 2N Access Unit M Bluetooth, samt på porttelefonen Verso IP utstyrt med Bluetooth modul. Vi anbefaler å benytte programvaren 2N Access Commander for enkel og rask administrasjon av ditt adgangskontrollanlegg og for distribusjon av mobile adgangskredentialer.

Kontakt oss for mer informasjon og for et løsningsforslag for ditt prosjekt!

 

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no