Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Siste nytt

Made in Europe

Markedet blir mer opptatt av hvor varer er produsert og kommer fra. Vi får også spørsmål om dette.

Vcom har to hovedleverandører: 2N og innovaphone. Begge er europeiske og med med hovedproduksjonen i Europa. All produktutviklingen deres skjer også i eget hus i henholdsvis Tsjekkia og Tyskland.

En del elektrokomponenter kommer selvsagt fra forskjellige steder i verden, men hovedproduksjonen skjer i Europa. Denne lokale produksjonen har vært medvirkende til at vi siste årene har vært leveringsdyktige, på tross av pandemi og uro i verdens logistikkruter.

2N

Fabrikken og hovedkontoret ligger i Praha, hovedstaden i Tsjekkia. Her har de også produktutvikling. En del mekanisk produksjon av rammer, chassis osv er satt ut til lokale underleverandører. 2N er eid av svenske Axxis.

innovaphone

Hovedkontoret med produktutvikling ligger i Sindelfingen, utenfor Stuttgart, syd i Tyskland. Sindelfingen er Tysklands svar på Silicon Valley, og her finner man også utviklingsavdelingene til blant annet Mercedes og Porshe. Produksjonen skjer i hovedsak hos Coronex Electronic GmbH i Ratingen utenfor Dusseldorf. Coronex Elctronic er produksjonslinjen til Tiptel som ble skilt ut som eget produksjonsselskap i 2005. Innovaphone har også hatt noe av sin produksjon hos Ascom i Sverige. innovaphone flyttet for et par år siden også produksjonen av lavkost-telefonene fra Kina og hjem til Tyskland.

Vcom har fokus på driftssikre løsninger. Dette involverer både produktkvalitet, teknisk sikkerhet og leveringssikkerhet.

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no