Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Siste nytt

Stadionkvartalet

Vi liker best når vi kan rådgi våre partnere og kunder om hvordan våre løsninger kan gi brukere og administrator av porttelefonanlegg en tvers gjennom god og smidig opplevelse og kalle det en BEST PRACTICE.

I dette anonymiserte eksemplet viser vi en tilfeldig forbipasserende porttelefonløsning som ikke er levert av oss eller en av våre partnere, som gir både brukere og administrator det stikk motsatte av hva vi tilbyr. Her ser vi både tungvint bruk og særs upraktisk og arbeidskrevende administrasjon.

 

 Bruk:

Porttelefonløsningen vist her er satt opp med et numerisk tastatur, hvor man på veggen rundt finner hele seks tettskrevne navnelister med oversikt over hvem som bor i de ulike leilighetene og en nummerreferanse per leilighet. Her må altså besøkende lete seg gjennom navnelistene, finne hvilket nummer de skal taste inn på tastaturet, taste nummeret og deretter en ring-på knapp. Sa noen brukervennlig?

 

Administrasjon:

For å administrere denne løsningen kreves det løpende oppdateringer og vedlikehold av papirarkene som henger på veggen, både for denne porttelefonen og eventuelle sekundærinnganger. Sa noen administrasjonsvennlig og lite tid- og arbeidskrevende?

 

 

9157101 IP Style Residents List right

Våre anbefalte løsninger, bruk: 

Våre porttelefoner med berøringsskjerm og digital adressebok – enten valget faller ned på toppmodellen Style IP med sin gigantiske 10-tommers skjerm, eller den fleksible Verso IP som kan leveres med en akkurat passe stor 4-tommers skjerm – løser brukervennligheten på en optimal måte. Bla deg opp og ned i adresseboken akkurat som på en mobiltelefon, eller søk etter navnet på den du skal ringe på til. Enklere enn dette blir det ikke.

 

 Våre anbefalte løsninger, administrasjon: 

For administrasjon – og her snakker vi virkelig tids- og arbeidsbesparende funksjonalitet! – ligger skyplattformen my2N.com i bunn, hvor basisfunksjonalitet som administrajon av sites / prosjekt, samt fjernkonfigurajson av enheter som porttelefon og svarapparater, er en inkludert tjeneste uten kostnad. På sekunder endrer systemadministrator brukerinformasjon i displayet på enheten, uten at man trenger å være i nærheten, alt gjøres via nærmeste nettleser. 

 

 

 

 

 

Eksempel fra brukergrensesnitt for endring av navn og oppkallsinformasjon for beboere. Endring i display skjer umiddelbart.

 

Directory2

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no