Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

IP Adgangskontroll

Porttelefoner

S18 Dashboard banner verso display 1600x713

Et porttelefon- eller dørtelefonanlegg er i sin enkleste form en ringeklokke med én ringeknapp, tale, og fjernåpning av dør som sin funksjon.

Med et IP-basert porttelefonanlegg fra 2N har du stor fleksibilitet, optimale integrasjonsmuligheter, samt tilgang til ekstreme egenskaper i forhold til kapslingsgrad, værbestandighet, vandalsikkerhet og generell tålbarhet.

Prosjektets beskaffenhet avgjør hvilke valg som må tas:

 • Tale- eller videoanrop.
 • Innfelt- eller påvegg montering.
 • Antall ringeknapper. Støtte for inntil 146 direkte ringeknapper.
 • Touchdisplay med adressebok og kodetastatur for adgang. Støtte for inntil 10.000 brukere.
 • Integrert adgangskontroll: Bluetooth, RFID kort/brikkeleser, kodetastatur, fingeravtrykksleser.
 • Eksternt IP-kamera for oversiktsbilde og økt sikkerhet, bytt mellom kamera på svarapparat eller i Mobile Video app.

Teknologi og tilkobling: En 2N IP-basert porttelefon er svært fleksibel. Som basis ringer den IP til IP til ett- eller flere svarapparat i samme datanettverk. Dette kan være et separat kablet nettverk for porttelefonanlegget, et teknisk driftsnett, eller et generelt datanettverk, hvor prosjektet avgjør hvilken løsning som egner seg best. Har dette nettverket internettforbindelse har man flere muligheter for video- eller taleanrop til mobiltelefon og nettbrett. Har man ikke tilgang til et datanettverk med eller uten internett finnes også vår mest fleksible modell Verso også i en 4G utgave hvor den gjør akkurat det samme som en Verso IP, men benytter data-SIM fra valgt operatør som databærer. 

Som svarapparat kan du for løsninger med tale- eller videoanrop velge fastmontert svarapparat, mobiltelefon, nettbrett, IP-telefon, DECT-telefon, SIP-klient på PC eller fasttelefon.

NYHET: For å hjelpe deg med å prosjektere, demonstrere, selge, integrere eller rett og slett bli bedre kjent med mulighetene i våre 2N løsninger har vi en rekke vertktøy du kan benytte deg av:

 

Velg mellom ulike modeller basert på ditt prosjekt:

Svarapparater

bakgrunn svarapp mobil
 

Anrop fra 2N IP-baserte porttelefoner kan besvares på mange forskjellige typer svarapparat.

Et svarsted (bedrift, leilighet, enebolig, avdeling, bruker, person, funksjon etc.) kan ha én eller flere svarapparat av samme eller forskjellig type. Anrop til én eller flere mobiltelefoner kan også inngå som en del av løsningen, enten du ønsker kun tale- eller høykvalitets videoanrop.

Ulike ringemønstre kan settes opp: Parallell, hvor det ringer på flere enheter samtidig, eller sekvensiell hvor det ringer i en gitt rekkefølge. I tillegg har systemet støtte for tidsprofiler og kalender, slik at man har full fleksibilitet til å styre anrop akkurat slik man ønsker.

 

NYHET: For å hjelpe deg med å prosjektere, demonstrere, selge, integrere eller rett og slett bli bedre kjent med mulighetene i våre 2N løsninger har vi en rekke vertktøy du kan benytte deg av:

 

Videoanrop: Mobiltelefon og nettbrett

My2N Video

Mobiltelefoner og nettbrett med Android eller iOS kan benyttes som svarapparat for videoanrop fra 2N IP-baserte porttelefoner med kamera. Med 2N Mobile Video har man en tjeneste som leverer høy stabilitet og kvalitet 24/7. Mobile Video har forhåndsvisning av video på Android, slik at du ser hvem som er på døren før du svarer anropet, mens på iOS må anropet besvares før video vises. Du er ikke avhengig av å befinne deg innenfor datanettverk og Wi-Fi, men kan besvare anrop uansett hvor i verden du befinner deg så sant du har datadekning på din enhet.

Les mer …

Videoanrop: 2N-kompatibelt svarapparat

gsc web

GSC3570 fra kvalitetsprodusenten Grandstream er et svarapparat velegnet for bruk sammen med 2N IP-baserte porttelefonanlegg. 

Prisgunstig, 7-tommers skjerm, god kvalitet på lyd og bilde og enkel betjening gjør dette til et godt valg.

Les mer …

Adgangskontroll

2N WaveKey HP Banner lowres

Et adgangskontrollanlegg er i sin enkleste form én adgangskontrollenhet på én dør hvor én bruker innvilger seg selv adgang ved å benytte adgangskredential.

Med et moderne, fremtidsrettet, stadig smartere og mer brukevervennlig IP-basert adgangskontrollanlegg fra 2N har man full fleksibilitet, tilnærmet uansett hvilke krav som stilles:

 • Velg mellom ulike adgangskredentialer: Bluetooth, RFID-kort/brikke, kode, fingeravtrykk. Flere av disse finnes også i kombi-moduler.
 • Alle adgangskontrollenhetene finnes som frittstående selvstendige enheter, i tillegg til at de også finnes i et varierende utvalg som helintegrerte i porttelefonmodellene Verso, Style, Force og Base
 • Tidsstyrt adgangskontroll. Velg mellom adgang 24 timer i døgnet, 365 dager i året, eller tidsavgrenset adgang på faste tidspunkt/dager, eller i en fra/til-periode.

 

Med et IP-basert agangskontrollanlegg fra 2N kommer mange fordeler:

 • Samtlige frittstående enheter har innebygget kontroller mot dørstyring. Enhetene fungerer derfor også frittstående uten en server, slik at hvis én enhet er skadet eller defekt, vil andre enheter fungere.
 • Rask installasjon og potensiell kostnadsbesparing. Mange bygninger har allerede et IP-nett, enten det er et generelt datanettverk eller et teknisk driftsnett. Hvis nettverket i tillegg har PoE trenger man kun en enktel nettverkskabe for kommunikasjon og strøm, noe som sparer både tid og penger.
 • Utnytt åpne protokoller som HTTP, SIP, ONVIF, RTSP og åpent API for å integrere 2N produkter med videoovervåkning, sikkerhet og så videre.
 • IP-teknologi sikrer skalerbarhet. Skal adgangskontrollanlegget utvides trenger du kun å tenke på at hver enhet trenger tilkobling til datanettverket.
 • Fjernkonfigurasjon. Hjelp dine kunder uten å måtte reise til lokasjon.
 • Enkel prosjektering.

 

NYHET: For å hjelpe deg med å prosjektere, demonstrere, selge, integrere eller rett og slett bli bedre kjent med mulighetene i våre 2N løsninger har vi en rekke vertktøy du kan benytte deg av:

 

2N leverer frittstående adgangskontrollenheter i to ulike format som du kan lese mer om her:

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no