Kommunikasjon for i dag og i morgen

Vcom - Distributør og kompetansesenter

Gatewayer og telefoner

GSM gateway

GSM gatewayer, også kalt GSM-adaptere brukes for å koble Sip-linjer, analogt utstyr eller ISDN-linjer til mobilnettet. Mobilnettet kan være den primære linjen eller backup-linje for Voip-systemer, analoge apparater og sentraler. Dette brukes mye i maritime miljøer og steder der kablet bredbånd ikke er tilgjengelig. Det brukes også for ekstra backup.

Les mer …

Tiptel 1020


 

Nye driftssikre analoge telefoner fra Tiptel. Tiptel 1020 har fått større display, flere direktevalgstaster og krever ikke lenger noe batteri. 

Les mer …

IP-analog adapter

Analog-adaptere brukes for å integrere analoge enheter eller analoge bylinjer inn i et VoIP-basert telefonsystem. Vi har forskjellige adaptere fra 2 til 16 analoge porter. Alle benytter PoE (power over Ethernet).

Les mer …

IP-ISDN mediagateway

Media-gatewayer brukes som regel til å koble ISDN-sentraler til telenettet når ISDN-linjene legges ned og byttes ut med IP (Sip. Generelt benyttes media-gatewayer for å knyte sammen to forskjellige nettverk. Der det ene nettverket er et ISDN-nett og det andre et VoIP-nett (datanett), trengs en IP-ISDN gateway. innovaphone har også IP-analog-gatewayer, og rene SIP- og H323-gatewayer uten ISDN-porter. Nesten alle innovaphone's ISDN-gatewayer kan også kjøre en full telefonsentral for flere hundre brukere i tillegg. Ingen hardwaretillegg kreves, funksjonaliteten aktiveres med lisenser. Se innovaphone IP-PBX. Disse mediagatewayene har også innebygget konferansebro for opp til 60 konfernaseplasser.

Les mer …

Vcom AS - Lysaker torg 25, 1366 Lysaker - Telefon: 21 67 37 70 - E-post: post@vcom.no
Copyright © 2018 www.vcom.no